Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до списку

Оновлено форму та порядок подання звітності про заплановане масове вивільнення працівників (ф.№4-ПН)

20.04.2021

Мінекономіки затвердило нову форму звітності №4-ПН «Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці» та

Порядок її заповнення.

Мінекономіки наказом від 18.03.2021 р. №563 (зареєстрований в Мін'юсті 05.04.2021 р. за №445/36067) затвердив:

нову форму звітності №4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці";

порядок подання форми звітності №4-ПН "Інформація про заплановане масове вивільнення працівників у зв'язку із змінами в організації виробництва і праці".

Цей звіт подають підприємства, установи, організації до Вовчанської районної філії Харківського обласного центру зайнятості

Термін подання - не пізніше ніж за два місяці до вивільнення (не пізніше ніж за 30 календарних днів до вивільнення у разі звільнення державних службовців) за умовами, передбаченими статтями 48 та 50 Закону України "Про зайнятість населення". У разі якщо останній день строку припадає на вихідний, святковий або інший неробочий день, днем закінчення строку подання інформації є перший після нього робочий день.

Інформація подається в електронному (з накладенням кваліфікованого електронного підпису) чи паперовому вигляді (із засвідченням підписом керівника або особи, відповідальної за подання інформації).

Роз’яснення щодо заповнення Форми звітності №4-ПН надаються у відділі взаємодії з роботодавцями Вовчанської районної філії ХОЦЗ

за адресою м.Вовчанськ, вул.1-го Травня, 15;

телефони для довідок (05741) 43337, 068 – 1964515;

електронна адреса 2020@khcz.gov.ua

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше