Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Запрошуємо долучитися до складання бюджету на 2024 рік

Оголошення
09.11.2023

Шановні мешканці Старосалтівської ТГ!

Запрошуємо Вас долучитися до процесу складання бюджету нашої громади на 2024 рік.

Старосалтівська селищна рада інформує про початок проведення громадського обговорення проєкту бюджету Старосалтівської селищної ради  «Про бюджет Старосалтівської селищної  територіальної громади на 2024 рік».
 Пропозиції Ви можете надати шляхом  заповнення  встановленої електронної форми звернення натиснувши тут , або заповнивши формуляр  за встановленою формою в відділі ЦНАПу Старосалтівської селищниї ради за адресою смт Старий Салтів, вул. Перемоги , 21.

15.12.2024 о 12.00 в Старосалтівському селищному будинку культури буде проведено публічні консультації в формі громадських слухань, щодо обговорення  проєкту  бюджету селищної територіальної громади на 2024 рік.

Пропозиції збираються до 15 грудня 2023 року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше