Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

З днем знань!

Новина
01.09.2021

Вітання народного депутата України Дмитра Шенцева з Днем знань

 

Дорогі діти, вчителі, батьки!

Щиро вітаю всіх вас із вересневим святом першого дзвоника – Днем знань!

 

1 вересня – наше спільне свято, воно дороге всім поколінням, тому що життєвий шлях кожного з нас багато в чому визначається шкільними та студентськими роками, улюбленими вчителями, вірними друзями, яких ми знаходимо в дитинстві і юності на все життя.

 

У цей святковий день бажаю всім учням завзятості в підкоренні вершин знань. Учителям - радості за успіхи вихованців, в яких вони вкладають всю свою любов і сили. Батькам - якомога більше приводів для гордості за своїх дітей.

 

Нехай дорога до знань буде цікавою і радісною!

 

Здоров'я вам, благополуччя і досягнення найсміливіших цілей!

 

З повагою,

народний депутат України                                      Дмитро Шенцев 

 

 

Вітання депутата Харківської обласної ради Микити Шенцева

з Днем знань

 

Дорогі школярі! Шановні батьки та вчителі! 

 

Щиро вітаю вас з Днем знань і початком нового навчального року.

 

День знань – особливе свято для батьків. Ми віримо, що школа стане другою рідною домівкою для наших дітей, де їм буде тепло і затишно, де вони отримають не тільки знання, а й уміння жити в колективі, спілкуватися і вирішувати спільні завдання, де розкриються таланти кожного. Нехай перший вересневий день стане для малюків, які вперше переступлять шкільний поріг, добрим стартом у світ мудрості і відкриттів.

 

Щиро бажаю всім педагогам і їх учням успішного навчального року, впевненості в своїх силах, яскравих перемог і здійснення найсміливіших задумів!

 

 

 

З повагою,

депутат Харківської обласної ради                                  Микита Шенцев

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше