Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Всеукраїнська асоціація громад запрошує приєднатися до вебінару «Гранти для бізнесу. Державні гранти»

Оголошення
17.01.2024

Всеукраїнська асоціація громад запрошує приєднатися до вебінару «Гранти для бізнесу. Державні гранти»,

    що відбудеться 18 січня о 16:00. Під час заходу Ви дізнаєтеся про актуальні державні програми підтримки для бізнесу та особливості подачі заявок на гранти. Організатор – Команда підтримки реформ Міністерства економіки України .

    Україна інвестувала в розвиток підприємництва 6,5 млрд грн за півтора роки. Понад 11 тисяч українців вже отримали від держави фінансову підтримку у вигляді грантів на старт або розширення бізнесу в рамках програми «єРобота». На 2024 рік у державному бюджеті заплановано збільшення програм розвитку підприємництва. Очікується, що обсяг фінансування грантових програм для бізнесу сягне 9 млрд грн. У цих умовах підприємцям важливо навчитись якісно заповнювати документи, щоб успішно отримувати гранти від держави.

    Під час вебінару «Гранти для бізнесу. Державні гранти» ви дізнаєтеся: Які програми підтримки бізнесу заплановані на 2024 рік? Що важливо знати тим, хто планує оформити заявку в рамках програм «Власна справа» та «Розвиток переробного підприємства»? Які типові помилки при заповненні грантових заявок, бізнес планів?

    Модератор заходу – Денис Шемякін, Директор Команди підтримки реформ Мінекономіки. Захід відбувається за участі заступниці Міністра економіки України Тетяни Бережної, Міністерства економіки України, АТ “Ощадбанк”, Державної служби зайнятості.

    Реєстрація обов’язкова: https://forms.gle/LHajZWZPFRPGUTJB6 Вебінар транслюватиметься на платформі Zoom. Посилання на захід буде направлене на електронну адресу, вказану при реєстрації напередодні вебінару. З детальною програмою можна ознайомитися тут: https://cutt.ly/CwHh2aXL

    З повагою Всеукраїнська асоціація громад (ВАГ)

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше