Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Всесвітній день прибирання - World Cleanup Day.

Анонс події
17.09.2020

        З метою формування національної культури чистоти, благоустрою, правильного поводження з відходами, дбайливого ставлення до довкілля, створення сприятливих умов для розвитку волонтерства і самореалізації української молоді, розвитку місцевих громад, Всеукраїнський молодіжний рух «Let’s Do it Ukraine» спільно з міжнародним рухом «Let’s Dо It World» щорічно організовує проведення в Україні міжнародної соціально-екологічної акції з прибирання зелених зон та благоустрою територій - «Всесвітній день прибирання - World Cleanup Day» (далі - Акція).

        У 2020 році заплановано проведення зазначеної Акції 19 вересня 2020 року о 10-00 в усіх регіонах України з дотриманням відповідних карантинних норм та обмежень.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше