Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з присвоєнням почесного звання Сергію Борисову

Новина
13.09.2021

         Рішенням ХVI сесії VIII скликання Старосалтівської селищної ради  від 31 серпня 2021 року Борисову Сергію Євгенійовичу присвоєно звання «Почесний громадянин Старосалтівської територіальної громади 2021року».

ШАНОВНИЙ СЕРГІЮ ЄВГЕНІЙОВИЧУ!

           

           Від колективу Старосалтівської селищної ради та мешканців Старосалтівської громади прийміть щирі вітання з нагоди присвоєння високого почесного звання! Турбота про здоров’я людей є головним змістом Вашої діяльності. Ваша повсякденна віддана праця, чуйність та щедрість душі несуть величезний заряд енергії, добра і милосердя. Упевнені, що високий професіоналізм, відповідальне ставлення до справи, ініціатива і наполегливість є запорукою виконання покладених на Вас завдань по забезпеченню надання  медичної допомоги мешканцям Старосалтівської громади. Хай заслужена нагорода, шана і повага людей додасть наснаги на нові здобутки та особисті досягнення.

Щастя, здоров’я, успіхів!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше