Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання з нагоди Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України

Новина
20.08.2021

Шановні жителі Старосалтівської громади!

 

        Прийміть сердечні вітання з нагоди Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України!

 

        Ці свята мають велике загальнодержавне значення як свята суспільної злагоди і миру, єднання людей в ім’я процвітання рідної країни.

        Наш прапор – це символ Свободи і Незалежності, слави і відродження України. Під його знаменом багато поколінь українців йшло до проголошення самостійної України. Під ним український народ утвердив віковічну ідею про державність і самостійність. Це прапор миролюбства. Його барви – блакить неба й зерновий лан символізують велику працю наших людей від сходу до заходу України й з півночі до півдня. 

        День Державного прапора  та день Незалежності України - це не просто дати. Це пам’ять про цілі покоління наших предків, що творили націю і боролися за державність. Це Дні, коли на карті світу з’явилася незалежна держава Україна із своїми державними символами. Зараз Україну, як незалежну державу, знає весь світ. Та доля склалася так, що на плечі нашого покоління впало тяжке випробування – відстояти власну, віками омріяну незалежність. Російський агресор згуртував українську націю, об’єднавши усіх нас єдиною метою – відстояти мир на своїй Батьківщині. Сьогодні ми схиляємо голови перед гарячими серцями кращих синів і дочок, котрі вірили у незгасну зорю України, наближали її незалежність, тими, хто сьогодні, не шкодуючи життя, захищає її від агресора.

        Дорогі друзі! Бажаємо вам і вашим рідним миру, спокою та злагоди, міцного здоров'я, щедрої долі, успіхів у всіх справах і починаннях заради процвітання незалежної України та її народу! Нехай ваші серця будуть сповнені гордістю за нашу державу, прагненням до єднання та порозуміння, а джерело віри, надії та любові до України буде невичерпним.   

 

Слава Україні!

 

Старосалтівський селищний голова

Едуард КОНОВАЛОВ

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше