Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання народного депутата України Дмитра Шенцева та депутата Харківської обласної ради Микити Шенцева з Днем незалежності України

Новина
20.08.2021

Вітання народного депутата України Дмитра Шенцева з Днем незалежності України

 

Шановні земляки!

Щиро вітаю вас з 30-річчям незалежності України!

З кожним роком розвитку нашої держави поглиблюється усвідомлення значення цієї події і дати - 24 серпня для всієї країни, для кожного з нас, її громадян. І це закономірно: великі події осягаються на відстані, з плином часу. Перед Україною та її громадянами стоять складні й великі завдання. Але я вірю, що разом ми здолаємо будь-які перешкоди на шляху зміцнення нашої держави.

Запорука державотворчого успіху – у громадянській злагоді, високій відповідальності кожного за доручену справу, в об’єднанні зусиль мільйонів громадян в єдиному прагненні – сумлінною працею зміцнити силу і славу України. Саме від кожного з нас залежить, якою бути нашій державі, як житимуть наші діти, онуки й правнуки.

Нехай мир і злагода панують у нашому спільному домі. Нехай не міліє джерело нашої віри, надії і любові до рідної землі, додається енергії, наснаги і впевненості у власних силах і переконаннях.

Бажаю всім міцного здоров’я, щастя і любові, миру, добра і злагоди, творчого натхнення і плідної праці на благо України, нашого талановитого і працелюбного народу!

Зі святом! Із Днем незалежності!

 

З повагою,

народний депутат України                                      Дмитро Шенцев

---///---///---///---///---///---

 

24 серпня 1991 року Україна стала незалежною. Прийміть найсердечніші вітання з нагоди  тридцятого дня народження нашої держави!

День незалежності – це не просто День народження держави.  Це день, у якому щорічно зустрічаються Минуле і Майбутнє України. Минуле має вселяти мудрість. Майбутнє - підштовхувати нас до прийняття мудрих перспективних рішень вже сьогодні. Це свято, коли варто думати про відповідальність кожного з нас, громадян України, як перед пам’яттю пращурів так і про добробут майбутніх поколінь.

Тож з нагоди свята державності – Дня незалежності України, бажаю вам міцного здоров’я, великого родинного щастя, миру, взаєморозуміння, злагоди та добробуту. Нехай кожен день буде сповнений радістю, теплом і новими здобутками, а добрі справи примножать славу рідної країни.

З Днем незалежності України!

З повагою,

депутат Харківської обласної ради                                  Микита Шенцев

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше