Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Вітання голови Харківської обласної ради Сергія Чернова з Днем Конституції України.

Відеорепортаж
26.06.2020

Дорогі друзі! Шановні земляки!

Щиро вітаю з Днем Конституції України!

         Ухвалення Основного Закону у 1996 році консолідувало український народ навколо ідеї державотворення. При підготовці Конституції було враховано багатовікові історичні традиції нашого народу та кращий досвід демократичних країн. Однак, конституційний процес триває, адже суспільство розвивається, й у державі відбуваються перетворення.

        І сьогодні, коли  Україна крокує шляхом реформ, зміни до Конституції обов’язково стануть основою для подальшого успішного розвитку територіальних громад передусім та відкриють широкі можливості вдосконалення законодавства держави в усіх сферах життя. Непохитними на усі часи залишаться фундаментальні цінності Конституції – людина, її життя і здоров’я, честь і гідність, недоторканість та безпека. Єдиним джерелом і носієм влади є народ України.

        Переконаний, що ми разом зробимо все для того, щоб Україна відбулась як дійсно незалежна, правова, сильна держава, якою будуть пишатись її громадяни, в якій Конституція гарантуватиме рівні права усім.

        Хай свято народження Конституції несе порозуміння та згуртованість, мир та добробут, дарує наснагу для звершень в ім’я процвітання рідної землі, додає упевненості в неодмінно щасливому майбутті.

Зі святом! З Днем Конституції України!

Президент Української асоціації

районних та обласних рад

 

             Голова Харківської обласної ради                                   Сергій ЧЕРНОВ

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше