Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відновлюємо разом!

Оголошення
28.09.2023

Відновлюємо разом!

Згідно меморандуму про співпрацю, між Старосалтівською селищною військовою адміністрацією, в особі начальника Старосалтівської СВА Палєя А. А. та Благодійною організацією «Благодійний фонд «Карітас Харків», метою якого є підтримка населення територіальної громади, яке опинилося у складних життєвих обставинах та потребує соціальної, психологічної, юридичної, гуманітарної чи іншої допомоги, у зв’язку з наслідками, спричиненими військовою агресією російської федерації проти України, була надана допомога на відновлення частково зруйнованого житла 248 домогосподарствам на суму 16 223 522 грн., 244 домогосподарств отримали  грошову допомогу на комунальні послуги (газ, електропостачання) 8100 грн на кожне домогосподарство, та 180 домогосподарств отримали грошову допомогу на паливні матеріали (дрова, вугілля) 9850 грн на кожне домогосподарство. Загальна сума допомоги на комунальні послуги та паливні матеріали складає 2 291 400 грн. На даний час надається допомога на паливні матеріали (дрова) 400 домогосподарствам на суму 7 140 000 грн. Також на отримання грошової допомоги для забезпечення базових потреб  зареєстровано 300 домогосподарств, які протягом 6 місяців будуть отримувати 2200 грн на кожного члена родини (але не більше 4-х осіб на родину).

Також в рамках діяльності БО "БФ "Карітас Харків" надавалася допомога у вигляді : буржуйки, газові обігрівачі, теплі набори (постільна білизна, ковдра, плед, термос, ліхтарик), фільтри для води, тощо. Активно проводиться робота по наданню юридичних, психологічних консультацій а також супровід кейс-менеджерів. Робота по наданню допомоги продовжується.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше