Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Відновлено роботу робочої групи з питань місцевого економічного розвитку

Новина
28.09.2023

Відновлено роботу  робочої групи з питань місцевого економічного розвитку

Після російської агресії  в територіальній громаді  існує потреба в комплексному відновленні всіх сфер життєдіяльності  в тому числі і місцевого економічного розвитку.

В зв’яку з цим було  оновлено склад (дивись розпорядження тут) та відновлено роботу  робочої групи з місцевого економічного розвитку громади.

Робоча група провела своє перше засідання після  початку воєнного стану  (протокол дивись тут) на якому визначила перелік проектів з місцевого економічного розвитку, які планується реалізовувати протягом  2023 -2024 років , в тому числі  і за підтримкою  Програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) «DOBRE»,   а саме:

  1. « Облаштування торгівельного майданчика в селі Хотімля ».
  2. « Облаштування місця громадського відпочинку (пляж) «ДОВГАЛІВКА в смт Старий Салтів з майданчиком для роздрібної торгівлі».
  3. « Створення центру розвитку туризму в громаді на базі  КП « Старосалтівська водолазна рятувальна станція».
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше