Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Старосалтівську громаду відвідав Народний депутат України!

Новина
06.10.2023
Старосалтівську громаду відвідав Народний депутат України!
На запрошення Старосалтівської селищної військової адміністрації, для більш оперативної підготовки до зимового періоду, 14.09.2023 року Старосалтівську громаду відвідав Народний депутат України Сушко Павло Миколайович.
Відвідавши старостинські округи Старосалтівської громади Народний депутат України вислухав кожного мешканця та відповів на всі нагальні питання.
Народний депутат України Сушко П.М. запевнив салтів’ян, що особисто ним досягнуто домовленостей з керівництвом Харківгаз про закінчення ремонтних робіт газопроводу в смт Старий Салтів до кінця жовтня місяця, також Павло Миколайович повідомив, що переправа буде працювати в штатному режимі.
Начальник Старосалтівської СВА Палєй А.А. зі своєї сторони запевнив громадян щодо позитивного вирішення питання підключення багатоповерхівок до газопостачання.
Старосалтівська громада висловлює щиру вдячність Народному депутату України Сушко Павлу Миколайовичу за небайдужість та оперативне реагування на проблеми мешканців громади.
2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше