Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Співпраця з надійним і постійним партнером - Програмою DOBRE...

Новина
13.10.2023

В лютому 2023 року начальник Старосалтівської селищної військової адміністрації Антон Палєй ініціював розробку та впровадження проекту «Придбання вантажного самоскиду для обслуговування об’єктів соціальної, критичної інфраструктури та відновлення комунальних послуг в Старосалтівській селищній територіальній громаді», так як техніка КП «Салтів водоканал» була вкрадена, знищена або пошкоджена російськими окупантами.
Співпраця з надійним і постійним партнером - Програмою DOBRE, дала свій результат, щодо втілення проекту в життя - у вигляді авто(Самоскид АТ-10/2 на шасі IVECO ML 180E25-E5), яке після відповідних реєстраційних заходів буде працювати на користь мешканців Старосалтівської громади.

Старосалтівська селищна рада, Старосалтівська військова адміністрація, КП «Салтів водоканал» та мешканці громади висловлюють слова подяки Американському Народові та Програмі «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) виконавцем якої є Global Communities за фінансової підтримки USAID, які в цей складний час російської агресії, надали можливість відновлювати та утримувати об’єкти соціальної і критичної інфраструктури, та покращувати комунальні послуги в громаді.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше