Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Шановні мешканці Старосалтівської громади!

Новина
04.11.2021

         Станом на 04.11.2021 року в Старосалтівській громаді захворівших на COVID-19 – 101особа з них 11 дітей. За останню добу на на COVID-19 захворіло 16 осіб.

         Пам’ятайте, що отримати щеплення від COVID-19 можна в пункті щеплення амбулаторії ЗПСМ за адресою: смт Старий Салтів, вул Перемоги, 14. Інформацію щодо щеплення та наявності вакцин можливо отримати за тел. 0574161193 або 0963320447.

         Особливо звертаємо увагу, що пацієнти які мають проблеми з пересуванням, не можуть самостійно дійти до пункту щеплення вакцинуються в домашніх умовах виїзною бригадою. Для щеплення використовується вакцина Corona Vac (однодозна).

         Шановні контактні особи! Через Вашу безвідповідальність вірус розповсюджується з шаленою швидкістю! 14 днів Вашої самоізоляції можуть зберегти комусь життя!!!

         Будьте відповідальними, захистіть себе, своїх близьких та оточуючих Вас!

Будьте здорові.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше