Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проєкти-переможці Громадського Бюджету 2021-2022

Новина
30.09.2021

                Шановні учасники та учасниці Громадського Бюджету 2021-2022 Старосалтівської громади! Велика подяка тим, хто долучився до процесу покращення нашої громади як шляхом написання проєктів (було подано 27 проєктів), так і голосуючи за них (проголосувало 616 чоловік та жінок).

         По закінченню етапу голосування за проєкти Громадського Бюджету модератором системи було проведено перевірку поданих голосів. Результати  перевірки були розглянуті Комісією з питань Громадського Бюджету Старосалтівської селищної ради, якою прийнято рішення про видалення голосів, поданих з порушенням: всього було видалено 97 голосів по 16 проєктах. Видалені голоси суттєво не змінили ситуацію на рейтинг проєктів.

         Вітаємо переможців та висловлюємо подяку авторам і голосуючим за проєкти, які в цьому році не перемогли, але отримавши досвід перегонів Громадського Бюджету мають більші шанси стати переможцями наступного року.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше