Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Проєкт "Довгалівка" по благоустрію зони відпочинку біля водосховища

Новина
25.05.2021

         Проєкт "Довгалівка" по благоустрію зони відпочинку біля водосховища - це один з багатьох кроків на шляху до покращення життя навколо нас! Наразі проєктна діяльність ведеться ще у напрямах медицини та екології, і це тільки початок роботи відділу соціально-економічного розвитку?. Ми зможемо набагато більше зробити тільки якщо будемо згуртовані!?
Підтримайте проєкт благоустрію "Довгалівки" на сторінці https://otg.fakty.com.ua/communities/starosaltivska-hromada
?Як проголосувати❓ Потрібно ввести адресу своєї пошти в розділі "Реєстрація"➡️натиснути кнопку "Реєстрація"➡️на Вашу поштову адресу прийде лист, в якому буде пароль➡️копіюємо пароль➡️вставляємо отриманий пароль та свою пошту на сайт "Наша Громада" в розділ "Вхід"➡️потім обираємо "Старосалтівська Громада" по фільтру Область-Харківська, За напрямом "Туризм"➡️натискаємо "Проголосувати"

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше