Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Привітання ювілярів та новонароджених в Зарічненському старостинському окрузі.

Новина
17.09.2020

        Стало доброю традицією нашої громади щороку  з нагоди Дня села вшановувати ювілярів та новонароджених. Цьогорічне свято не стало винятком. Але враховуючи реалії сьогодення, а саме  особливості ситуації з карантином,  подарунки було вирішено вручити вдома.

        17 вересня 2020 року Голова Старосалтівської селищної ради Коновалов Е.П. та член виконкому від Зарічненського старостинського округу Курочка Н.Г.  привітали ювілярів Повар Г.Т., Пономарьову К.Т., Ліньову А.С. з 80-річчям, Онищенко К.К. та Артюшкевич Т.С. з 85-ю річницею, а Россоху М.Ф. з 95 –літтям та вручили подарунки.  Вітали також  найменших жителів нашого села Базового Матвія та Довгопол Дар’ю. 

        Побажаймо  усім жителям нашого села здоров’я, добробуту та процвітання у їхніх родинах.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше