Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

По «гарячих слідах» встановлено порушників

Новина
11.02.2022

По «гарячих слідах» встановлено порушників

 

    Старосалтівська селищна рада  раніше інформувала громадськість  про те , що в ніч з 7 на 8 лютого 2022 року  невідомими особами в смт Старий Салтів по вулиці Перемоги, в місці громадського відпочинку поблизу Старосалтівського ліцею були поломані вуличні ліхтарі, лавки та елементи металевої огорожі.

    Після повідомлення в правоохоронні органи по телефону «102»    про вище зазначену подію,  працівниками поліції Вовчанського відділу   по « гарячих слідах»,  завдяки використанню системи вуличного відеоспостереження  змонтованої відповідно  до місцевої цільової програми Старосалтівської селищної ради «Безпечний Салтів» , вдалося швидко  встановити осіб  які вчинили ці дії .

     На цей час зазначені  особи  покаялися в скоєному та  відшкодували нанесені збитки,  відремонтувавши пошкоджене  комунальне майно громади.  Також вони були попереджені про неприпустимість повторення таких дій в подальшому.

    Старосалтівська селищна рада висловлює подяку  працівникам поліції за оперативні та професійні дії.

Фото додається.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше