Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Міні-проєкт - переможець обласного конкурсу «Разом в майбутнє» — «Сучасний простір шкільної їдальні»

Новина
10.09.2019

      9 вересня у Старосалтівській школі за участю депутата Харківської обласної ради Супруна О.М., селищного голови Коновалова Е.П., заступника селищного голови Колкутіна К.М., депутата Старосалтівської селищної ради Новікової Н.М. презентували впроваджений міні-проєкт - переможець обласного конкурсу «Разом в майбутнє» — «Сучасний простір шкільної їдальні». Директорка школи Шевченко А.В. подякувала всім, хто був причетним до реалізації проєкту, відмітила, що переможець конкурсу «Разом в майбутнє» - ініціативна група батьків (автор Пономарьова А.М.), отримав на реалізацію проекту 50-відсоткове співфінансування (149743,00 грн.) з обласного бюджету, 45% - Старосалтівської селищної ради (134768,00 грн) та 5% - внесок ініціативної групи батьків (14974,00 грн). У рамках проєкту оновлено та замінено матеріально-технічну базу шкільної їдальні, модернізовано приміщення харчоблоку, придбано сучасну техніку, що в свою чергу дає можливість не лише дотримуватись високих санітарних норм приготування їжі та економії електроенергії, але й сприяє покращенню харчування учнів.

      Колектив Старосалтівської школи дякує за ініціативність учасникам конкурсу, Старосалтівській селищній раді та Харківській обласній раді за допомогу у втілення в життя проєктів розвитку громади.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше