Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Пароль - «Афган»

Новина
19.02.2021

        19 лютого у Старосалтівському будинку культури відбувся концерт для воїнів-інтернаціоналістів Старосалтівської та Пісочинської громад. 32 роки, що минули після Афганської війни, об'єднали колишніх воїнів-афганців в єдину родину, де біль одного віддається болем в інших, а радість стає загальним почуттям.

        Присутніх привітали: секрктар Старосалтівської селищної ради Курсачова Г.С., голова Чугуївської районної ради Постнікова І.О., голова спілки воїнів-афганців Старосалтівської громади  Форов М.В., голова спілки воїнів-афганців Пісочинської  громади Новіков О.А.

        Воїнам-інтернаціоналістам були вручені подяки. А визнанням їх мужності стали теплі слова на їхню адресу та пісні у виконанні артистів Зарічненського та Старосалтівського будинків культури.

Бажаємо усім здоров’я, миру, добробуту в ваших оселях!

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше