Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Оголошення про проведення зборів власників сертифікатів земельних часток (паїв) з питання розподілу земельних ділянок

Оголошення
01.11.2021

Оголошення

про проведення зборів власників сертифікатів земельних часток (паїв) з питання розподілу земельних ділянок.

         До уваги власників сертифікатів, що отримані в спадщину, на земельні частки (паї), які розташовані на території колишніх Молодівської, Шестаківської сільської ради та Старосалтівської селищної ради (землі колишніх КСП “Молодівське, КСП ім. Кірова, КСП «Салтівське»”) Чугуївського (Вовчанського) району Харківської області!

         Старосалтівська селищна рада Харківської області повідомляє про те, що 09 Листопада 2021 р. о 13:00 за адресою: вул. Перемоги, 15, смт Старий Салтів, Вовчанського району Харківської області відбудеться засідання комісії Старосалтівської селищної ради, з розподілу земельних ділянок між власниками земельних часток (паїв).

         Реєстрація учасників здійснюється з 8:00 до 9:30.

         Інформацію щодо проведення розподілу земельних ділянок можна отримати:

         Понеділок та четверг з 9:00 до 16:45, крім суботи та неділі у виконавчому комітеті           Старосалтівської селищної ради за адресом: смт. Старий Салтів, вул. Перемоги, 15, Вовчанського району Харківської області;

- посадова особа Маймулін Максим Сергійович, телефон — (05741) 6 11 26.

         У разі неможливості бути присутнім на зборах особисто, звертаємося з проханням надати доручення тій особі, яка буде представляти Ваші інтереси.

         На зборах при собі потрібно мати копію паспорта та ідентифікаційного номеру, право установчі документи на земельну частку (пай), свідоцтво про вакцинацію.

         Старосалтівська селищна рада

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше