Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Навіки біль у серці нашому

Новина
28.10.2021

         28  жовтня 1944 року остаточно завершилося визволення  українських земель від  фашистських загарбників. Сьогодні наша країна відзначає 77 –му річницю цієї події.

         З нагоди цієї дати в Старому Салтові відбувся урочистий мітинг. Присутніх привітали: Старосалтівський селищний голова Коновалов Е.П., голова спілки ветеранів АТО Старосалтівської громади Абрамченко О.В. та онук ветерана ІІ світової війни Поваляєва І.Д. Поваляєв А.С.

         Вітальні листи надійшли від народного депутата України Дмитра Шенцева та депутата Харківської обласної ради Микити Шенцева.

         Учасники мітингу вшанували пам’ять тих, хто загинув в боях, захищаючи рідну землю, хвилиною мовчання, та поклали квіти до Братської могили.

         Бажаємо кожній сім’ї миру, а нашим шановним ветеранам -  міцного здоров’я та довгих років життя.

 

Вітання народного депутата України Дмитра Шенцева

з Днем визволення України від фашистських загарбників

         Шановні учасники і ветерани Другої світової війни, трудівники тилу! Дорогі земляки! Вітаю вас з 77-ю річницею визволення України від фашистських загарбників!

         Це свято тих, хто подарував нам мирне небо і свободу, хто віддавав всі сили на відновлення того, що було зруйновано у воєнні роки. Війна принесла розруху, а їх наполегливий труд та сила духу - допомогли швидко відродити наші славні міста та селища.

         Ця пам’ятна дата нагадує нам про страшну ціну, якою далася Перемога. Багато наших визволителів назавжди залишилось на полі бою та не повернулись до своїх родин. З болем у серці ми завжди будемо пам’ятати подвиг, який вони здійснили віддавши своє життя за наше з вами сьогодення.

         Бажаю кожній сім'ї - миру. А нашим шановним ветеранам – міцного здоров’я і довгих років життя. Низький уклін їм за майбутнє, яке вони нам подарували.

З повагою,

народний депутат України                                      Дмитро Шенцев

 

Вітання депутата Харківської обласної ради Микити Шенцева

з Днем визволення України від фашистських загарбників

         Дорогі земляки, ветерани, діти війни!

         28 жовтня 1944 року на нашу землю повернувся мир. 77 років тому територія України була повністю звільнена від фашистських загарбників.

         У наших серцях буде вічно жити безмежна вдячність за мужність та доблесть тих, хто брав участь у запеклих боях за визволення нашої країни. Наш обов'язок - назавжди зберегти для майбутніх поколінь пам’ять про великий і безсмертний подвиг наших захисників, а також примножувати все краще, що було створено поколінням переможців.

         Шановні ветерани, низький вам уклін за цю перемогу, за наше мирне сьогодення і майбутнє! Вічна пам’ять тим, хто не шкодуючи свого життя, приніс довгоочікуваний мир на нашу землю в далекому жовтні 1944 року!

         З Днем визволення України від фашистських загарбників!

З повагою,

депутат Харківської обласної ради                                  Микита Шенцев

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше