Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Розпочато процедуру проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора КНП «Старосалтівський Центр первинної медико-санітарної допомоги Старосалтівської селищної ради».

Оголошення
01.12.2021

З 01.12.2021 року розпочато формування  конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення вакантної  посади директора КНП «Старосалтівський Центр первинної медико-санітарної допомоги Старосалтівської селищної ради» (далі – Комісія). До складу  комісії  запрошуються громадяни/нки, які не мають судимості за вчинення умисного злочину, та протягом 3-х років  не притягувались до  відповідальності за корупційне або пов’язане з корупцією  правопорушення :

  • представники органу управління;
  • представники трудового колективу вищезазначеного комунального некомерційного підприємства;
  • представники виконавчого комітету селищної ради ;
  • особи (за згодою) делеговані громадськими  об’єднаннями /організаціями ( за умови , що останні  зареєстровані   не менш , як за 2 роки до дати  прийняття рішення про  проведення конкурсу ) та погоджені громадської радою,   по 1 –му  від організації .

         Прийом пропозицій від кандидатів до складу Комісії здійснюється       загальним відділом ( Костянтин ГОРДІЄНКО) до 15.12.2021 року      включно .

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше