Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Інформаційне повідомлення

Оголошення
05.11.2021

Інформаційне повідомлення

про проведення громадського обговорення

щодо перейменування вулиці Галана в с. Хотімля

         Організатор громадського обговорення – Топонімічна комісія при Старосалтівській селищній раді Чугуївського (Вовчанського) району Харківської області.

         Пропонується перейменування вулиці Галана в с. Хотімля Чугуївського (Вовчанського) району Харківської області.

         Пропозиція щодо перейменування вулиці внесена в формі електронного звернення, яке надійшло на Урядову гарячу лінію, громадянином Поздняковим Вадимом Віталійовичем, який мешкає за адресою: вул. Дружби народів, буд.211, кв.100, м.Харків.

         Зауваження та пропозиції подаються протягом 2-х місяців з моменту оприлюднення цього повідомлення на поштову адресу: 62560, вул. Перемоги, 14  смт Старий Салтів, Чугуївський (Вовчанський) район, Харківська область.

         Громадське обговорення заплановано провести у формі  громадських обговорень.

         Громадські обговорення відбудуться 04 січня 2022 року об 11:00 в приміщенні адміністративної будівлі Хотімлянського старостинського округу Старосалтівської селищної ради по вул. Шевченка,11-а,  с. Хотімля.

         Консультації з питання, що винесено на громадське обговорення можна отримати в Старосалтівській селищній раді –  поштова адреса: 62560,  вул. Перемоги, 14  смт Старий Салтів, Чугуївського (Вовчанського) району Харківської області; телефон: (05741) 61126.

         Результати громадського обговорення будуть оприлюдненні на офіційному сайті Старосалтівської селищної ради за посиланням https://stsaltiv.gov.ua/  на протязі 3 днів після проведення громадських слухань.

         Пропозиції (зауваження) учасників громадського обговорення подаються у письмовій чи усній формі, із зазначенням прізвища, імені, по батькові та адреси особи, яка їх подає, у строк, передбачений в інформаційному повідомленні про проведення громадського обговорення.

         Юридичні особи подають пропозиції (зауваження) у письмовій чи електронній формі із зазначенням їх найменування та місцезнаходження.

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше