Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День захисника України 2020

Новина
14.10.2020

        Сьогодні Україна відзначає три славетних свята – День захисника України, День українського козацтва та Покрови Пресвятої Богородиці. Керівництво Старосалтівської селищної ради від усього серця вітає з цими знаменними святами всіх чоловіків України, гідних нащадків великих прадідів, у чиїх жилах тече гаряча козацька кров!

        День захисника України – свято для справжніх чоловіків. Тих, які пройшли справжню війну, і тих, хто стоїть на сторожі Батьківщини. Тих, хто відслужив в армії і тих, хто тільки готовий її поповнити. Це свято – пам'ять синів і дочок тих, хто віддав своє життя за свободу Батьківщини, за Вашу з нами свободу і незалежність. Але 14 жовтня – це не тільки свято для людей в погонах, а й наших захисників у щоденному житті, тих, на кого ми спираємося у важку хвилину, хто нас захищає від життєвих негараздів і підтримує нас. Дорогі наші чоловіки! Бажаємо Вам здоров'я, гармонії, любові, завжди і у всьому бути на висоті і все життя залишатися  ідеалами, а для своїх наступників – сили та мужності.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше