Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День української державності та День українських миротворців

Новина
15.07.2024

Сьогодні ми відзначаємо два визначних свята, які несуть особливе значення для кожного українця: День української державності та День українських миротворців.

Ці свята нагадують нам про нашу історію, наше сьогодення та майбутнє, що будується на засадах миру, демократії та незалежності.

У цей день, ми також згадуємо тих, хто віддав своє життя за нашу свободу та незалежність, і тих, хто продовжує боротьбу сьогодні. Ми схиляємо голови перед їхньою жертовністю та мужністю. Наш обов'язок — пам’ятати про їхні подвиги та продовжувати їхню справу, будуючи сильну, незалежну та мирну Україну.

Продовжуємо працювати заради майбутнього нашої країни. Ми сильні, коли ми разом, адже кожен з нас може зробити свій внесок у розвиток і процвітання нашої держави!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше