Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

День місцевого самоврядування!

Новина
07.12.2021

День місцевого самоврядування!

7 грудня відповідно до Указу Президента від 25 листопада 2000 року № 1250/2000 в Україні відзначається День місцевого самоврядування.

Це свято нашої громади, громади кожного села,  кожного мешканця та мешканки. Відзначення цього свята є підтвердженням самоврядних традицій багатьох поколінь українців, реалізації їх права брати участь в управлінні державними справами на місцевому рівні. Майбутнє нашої держави неможливе без розвитку місцевого самоврядування.

Самоврядні органи в демократичному суспільстві є важливим інститутом реального народовладдя та засобом реалізації інтересів територіальної громади. Органи місцевого самоврядування відіграють важливу роль у демократизації суспільства, є найближчими до мешканців територіальної громади та несуть велику відповідальність за забезпечення належних умов проживання своїх мешканців. Діяльність селищної ради є відкритою, прозорою та спрямованою лише на одне – на задоволення життєвих потреб мешканців громади.

Урочистий захід з нагоди відзначення професійного свята Дня місцевого самоврядування відбудеться 07 грудня о 1000 в Старосалтівському СБК ( Старий Салтів вул. Перемоги, 21).

 

Едуард КОНОВАЛОВ,

Старосалтівський селищний голова

 

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше