Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ГЕРБА УКРАЇНИ!

Новина
19.02.2024

ДЕНЬ ДЕРЖАВНОГО ГЕРБА УКРАЇНИ!

Щороку 19 лютого українці відзначають День державного герба України! Це час для вшанування національного символу, а також нагадування про важливість єдності та патріотизму.
Наша держава, як і багато інших країн, має свої державні символи, які відображають нашу ідентичність та національну гордість - Державний Герб, Державний Прапор та Державний Гімн України.

Державний Герб утілює в собі нашу національну символіку, культуру та історичні традиції. Золотий тризуб на синьому щиті став головним елементом державного герба України, втіленням суверенітету, сили та духовності українського народу.

Нехай герб України завжди нагадує нам про нашу національну гідність та обов'язок боротьби за її збереження. Вітаємо всіх з Днем Державного Герба України!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше