Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Звернення народного депутата України Дмитра Шенцева з нагоди Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

Новина
14.12.2021

Звернення народного депутата України Дмитра Шенцева з нагоди Дня вшанування ліквідаторів наслідків аварії на ЧАЕС

 

 

Шановні ліквідатори аварії на ЧАЕС! Ті, хто вважають 14 грудня своїм святом, вже давно називають цей день – Днем ліквідатора. Адже цей день не тільки свічка пам’яті на честь загиблих товаришів, а й визначна дата, що згуртувала величезну кількість людей перед лицем великої біди.

 

У ці дні над четвертим блоком було зведено саркофаг, що дозволило зупинити поширення радіаційного випромінювання. Сьогодні ми віддаємо данину пам'яті та поваги вам – людям, які брали участь у ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС. Ризикуючи своїм життям та здоров'ям, ви самовіддано боролися за життя інших, з честю виконали свій службовий та громадянський обов'язок.

 

Світла пам'ять та низький уклін усім жертвам катастрофи. Вам, шановні ліквідатори, бажаю міцного здоров'я, довгих років життя та родинного тепла у ваших домівках та сім’ях.

 

 

З повагою,

народний депутат України                                      Дмитро Шенцев

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше