Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Бюджет участі 2020 Старосалтівської громади – реалізація.

Новина
15.09.2020

        13.09.2020 року Старосалтівський селищний голова Коновалов Е.П. висловив подяку і вручив грамоти за активну життєву позицію та небайдужість до розвитку Старосалтівської громади Бернацькому О.І. – автору проекту «Відкритий громадський простір біля будинку культури с.Зарічне». Грамоти також отримали найактивніші учасники реалізації проєкту – Бахмутський Данііл, Венедіктов Роман, Зюкін Максим, Бобрик Богдан, Бернацький Іван, Самченко Кирил, Довбешко Дмитро, Ковальов Даніл, Уханов Максим.

        Проєкт «Відкритий громадський простір біля будинку культури с. Зарічне» став переможцем Громадського бюджету 2019-2020 років Старосалтівської селищної ради. Завдяки гіперактивності та відповідальності автора проєкту Бернацького О.І. цей проєкт став першим реалізованим проєктом в 2020 році.       В ході реалізації проєкту було облаштовано відкритий майданчик для дозвілля жителів с. Зарічне, а саме - забетонувано простір для спорту та дискотек, встановлено лавки для відпочинку та спілкування, встановлено баскетбольний щит, облаштовано клумби та тротуари.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше