Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

Анонс громадського обговорення проєкту Статуту Старосалтівської територіальної громади

Анонс події
09.08.2021

         З липня 2021 року розпочала роботу робоча група з розробки нової редакції Статуту Старосалтівсьої територіальної громади. Склад робочої групи дивитись за посиланням  (Розпорядження голови від 12.07.2021 року № 213-ОД)

         На цей час Робочою групою  напрацьований проєкт на обговорення Статуту Старосалтівської територіальної громади, дивитись за посиланням.

         В період з 09.08.2021 р. по 30.09.2021 р. відбудеться громадське обговорення проєкту вищезазначеного проєкту Статуту Старосалтівської територіальної громади. До обговорення запрошуються мешканці та мешканки  усіх населених пунктів  громади. Ви маєте можливість внести свої зауваження, пропозиції та  доповнення до проєкту Статуту Старосалтівської ТГ шляхом заповнення електронної форми https://forms.gle/WnATeGZqAy5RYmiB8, або надіслати поштою свої зауваження, пропозиції та доповнення до Проєку нової редакції Статуту за адресою 62560, Харківська область, Чугуївський район, смт Старий Салтів, вул. Перемоги, 15, або  надіслати  сканований варіант  вашого звернення   на  електронну адресу  sr-saltiv@meta.ua.

         Також письмові зауваження,  пропозиції та   доповнення   до проєкту нової редакції Статуту  ви можете залишити в поштових скриньках розміщених в адміністративних будівлях селищної ради у смт Старий Салтів та в адміністративних будівлях  селищної ради   с. Молодова, с. Шестакове, с. Гонтарівка, с. Хотімля, с. Кирилівка та сільського будинку культури с. Зарічне.  .

         Наразі, нам важливо почути думки кожного мешканця та мешканки громади, котрі не мали змоги долучитись до обговорення проєкту нової редакції Статуту

ЗАПРОШУЄМО ДО ОБГОВОРЕННЯ!

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше