Людям із порушенням зору
Побудовано на платформі
Повернутися до новин

16 днів проти насилля

Анонс події
24.11.2022

    Щороку в Україні з 25 листопада до 10 грудня включно проводиться акція "16 днів проти насилля". Мета акції - привернення уваги суспільства до проблем подолання насильства у сім'ї, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми та захисту прав жінок.

Шістнадцятиденний період акції охоплює наступні важливі дати:

25 листопада ‒ Міжнародний день боротьби із насильством щодо жінок,

1 грудня ‒ Всесвітній день боротьби зі СНІДом,

2 грудня ‒ Міжнародний день боротьби з рабством,

3 грудня ‒ Міжнародний день людей з обмеженими можливостями,

5 грудня ‒ Міжнародний день волонтера,

6 грудня ‒ вшанування пам’яті студенток, розстріляних у Монреалі,

10 грудня ‒ Міжнародний день прав людини.

Фахівці відзначають, що в часи війни, жертви насильства, частіше соромляться просити про допомогу або банально не знають куди звертатися на новому місці.

Національна «гаряча» лінія з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації працює цілодобово за номерами телефонів 0 800 500 335 (зі стаціонарного) або 116 123 (з мобільного). Анонімність і конфіденційність гарантуються.

2024 © Усі права захищено
Слідкуйте за новинами
Побудовано на платформі

Для забезпечення зручності у користуванні цим сайтом деякі сервіси використовують технологічні особливості, а саме - cookie. Таке функціональне рішення дозволить вам не вводити одну і ту ж інформацію кожен раз, коли ви повертаєтесь на цю сторінку, або переходите з однієї сторінки на іншу тощо. Залишаючись, ви даєте згоду на використання cookie.  Докладніше